Nazaj na seznam storitev

HACCP študija

/

Spoznate vse stopnje HACCP študije, od priprave do verifikacije, pomen različnih zahtev tega orodja, težave, s katerimi se lahko srečate pri delu itd.

Vsebina

•    HACCP tim
•    Specifikacije, opis, diagrami poteka
•    Analiza tveganja  
•    HACCP načrt in delovanje
•    Strokovne podlage (metodologija)
•    Verifikacija

Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov,
  • odgovorni za notranji nadzor,
  • svetovalci in presojevalci,
  • inšpektorji,
  • učitelji in predavatelji,
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

Vas zanima certificiranje standarda HACCP? Tukaj dobite več informacij.

Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Tanja Benček, telefon: 01 5609 894, e-pošta: tanja.bencek@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe