Spoznate vse stopnje HACCP študije, od priprave do verifikacije, pomen različnih zahtev tega orodja, težave, s katerimi se lahko srečate pri delu itd.

VSEBINA

•    HACCP tim
•    Specifikacije, opis, diagrami poteka
•    Analiza tveganja  
•    HACCP načrt in delovanje
•    Strokovne podlage (metodologija)
•    Verifikacija

UDELEŽBO PRIPOROČAMO

strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov;
  • odgovorni za notranji nadzor;
  • svetovalci in presojevalci;
  • inšpektorji;
  • učitelji in predavatelji;
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

NAČIN DELA

  • Primeri dobrih praks, izmenjava izkušenj, delo na konkretnih primerih iz prakse.

Vas zanima certificiranje standarda HACCP? Tukaj dobite več informacij.

Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Jernej Balantič, telefon: 01 5609 716, e-pošta: jernej.balantic@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe