Vaš brskalnik ne omogoča prikaza vseh funkcionalnosti spletne strani. Prosimo, posodobite brskalnik. Če tudi po posodobitvi vsebine ne vidite v celoti, uporabite drug brskalnik. Hvala za razumevanje.
Spoznate vse stopnje HACCP študije, od priprave do verifikacije, pomen različnih zahtev tega orodja, težave, s katerimi se lahko srečate pri delu itd.
Vsebina• HACCP tim• Specifikacije, opis, diagrami poteka• Analiza tveganja • HACCP načrt in delovanje• Strokovne podlage (metodologija)• Verifikacija
Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so
Vas zanima certificiranje standarda HACCP? Tukaj dobite več informacij.
Dodatne informacije: Tanja Benček, telefon: 01 5609 894, e-pošta: tanja.bencek@siq.si
Kotizacijo nakažete na poslovni račun SIQ Ljubljana, številka 02922-0012897988; pri tem se sklicujete na oznako.
Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.