Nazaj na seznam storitev

Kemična tveganja in alergeni

/

Spoznate načine obvladovanja kemičnih tveganj, opredeljevanja tveganj za proizvod in resnosti vpliva na varnost ter merjenja učinkovitosti obvladovanja tveganj.  

Vsebina

  • Onesnaževala iz surovin (pesticidi, težke kovine,…)
  • Procesni kontaminanti
  • Okoljski kontaminanti
  • Onesnaževala iz materialov v stiku z živili
  • Obvladovanje alergenov
  • Vpliv vzorčenja, ocena tveganja, sledenje novostim

 Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so:

  • vodje in člani HACCP timov,
  • odgovorni za notranji nadzor,
  • svetovalci in presojevalci,
  • inšpektorji,
  • učitelji in predavatelji,
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

Dodatne informacije: Tanja Benček, telefon: 01 5609 894, e-pošta: tanja.bencek@siq.si 

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe