Nazaj na seznam storitev

Kemična tveganja in alergeni

/

Spoznate načine obvladovanja kemičnih tveganj, opredeljevanja tveganj za proizvod in resnosti vpliva na varnost ter merjenja učinkovitosti obvladovanja tveganj.  

VSEBINA

  • Onesnaževala iz surovin (pesticidi, težke kovine,…)
  • Procesni kontaminanti
  • Okoljski kontaminanti
  • Onesnaževala iz materialov v stiku z živili
  • Obvladovanje alergenov
  • Vpliv vzorčenja, ocena tveganja, sledenje novostim

UDELEŽBO PRIPOROČAMO

strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov;
  • odgovorni za notranji nadzor;
  • svetovalci in presojevalci;
  • inšpektorji;
  • učitelji in predavatelji;
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

NAČIN DELA

  • Primeri dobrih praks, izmenjava izkušenj, delo na konkretnih primerih iz prakse.

Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Jernej Balantič, telefon: 01 5609 716, e-pošta: jernej.balantic@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe