Vaš brskalnik ne omogoča prikaza vseh funkcionalnosti spletne strani. Prosimo, posodobite brskalnik. Če tudi po posodobitvi vsebine ne vidite v celoti, uporabite drug brskalnik. Hvala za razumevanje.
Spoznate načine obvladovanja kemičnih tveganj, opredeljevanja tveganj za proizvod in resnosti vpliva na varnost ter merjenja učinkovitosti obvladovanja tveganj.
Vsebina
Onesnaževala iz surovin (pesticidi, težke kovine,…)
Procesni kontaminanti
Okoljski kontaminanti
Onesnaževala iz materialov v stiku z živili
Obvladovanje alergenov
Vpliv vzorčenja, ocena tveganja, sledenje novostim
Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so:
vodje in člani HACCP timov,
odgovorni za notranji nadzor,
svetovalci in presojevalci,
inšpektorji,
učitelji in predavatelji,
vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.