Vaš brskalnik ne omogoča prikaza vseh funkcionalnosti spletne strani. Prosimo, posodobite brskalnik. Če tudi po posodobitvi vsebine ne vidite v celoti, uporabite drug brskalnik. Hvala za razumevanje.
Spoznate različne aktualne informacije iz področja mikrobioloških analiz živil, lastnosti mikroorganizmov in mikrobiološka tveganja, vzorčenje živil in brisov na snažnost za mikrobiološke analize, kontrole v laboratoriju z mikrobiološkimi analizami itd.
Vsebina
Bakterije, plesni in kvasovke
Virusi in zajedalci
Mikrobiološke analize in hitri testi
Vzorčenje živil in brisov na snažnost
Kontrole okolja, zraka in zaposlenih
Ocena mikrobiološkega tveganja
Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so
vodje in člani HACCP timov,
odgovorni za notranji nadzor,
svetovalci in presojevalci,
inšpektorji,
učitelji in predavatelji,
vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.