Nazaj na seznam storitev

Mikrobiološka tveganja

/

Spoznate različne aktualne informacije iz področja mikrobioloških analiz živil, lastnosti mikroorganizmov in mikrobiološka tveganja, vzorčenje živil in brisov na snažnost za mikrobiološke analize, kontrole v laboratoriju z mikrobiološkimi analizami itd.  

Vsebina

  • Bakterije, plesni in kvasovke
  • Virusi in zajedalci
  • Mikrobiološke analize in hitri testi
  • Vzorčenje živil in brisov na snažnost
  • Kontrole okolja, zraka in zaposlenih
  • Ocena mikrobiološkega tveganja

 Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov,
  • odgovorni za notranji nadzor,
  • svetovalci in presojevalci,
  • inšpektorji,
  • učitelji in predavatelji,
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.


Dodatne informacije: Tanja Benček, telefon: 01 5609 894, e-pošta: tanja.bencek@siq.si 

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe