Nazaj na seznam storitev

Šola kakovosti

/

 

 

Tokratna izvedba Šole kakovosti poteka preko spleta.

 

Oglejte si VIDEO predstavitev.

Kakovost dandanes zahtevamo na vsakem koraku in v vsakem trenutku. Ne razumemo je več le kot skladnost z zahtevami, ampak kot odlično delovanje, ki povečuje zadovoljstvo odjemalcev. Prizadevanje za kakovost je zato usmerjeno k vsestranski odličnosti, k odnosom in kulturi, kjer od vsakega pričakujemo in zahtevamo najboljše. To pa narekuje razvijanje ustvarjalnosti in inovativnosti ter nenehno izboljševanje ključnih kompetenc zaposlenih.

Šola kakovosti obsega 10 dnevno intenzivno usposabljanje in se zaključi v obdobju petih mesecev. Šola je namenjena tistim, ki se pripravljate na prve korake pri vodenju kakovosti, kot tudi tistim, ki imate te korake že za seboj in se želite celovito usposobiti za učinkovito izboljševanje sistema vodenja kakovosti ter pridobiti potrdilo o uspešno opravljeni Šoli kakovosti ter naziv Skrbnik sistema vodenja kakovosti.

Usposabljanje je individualno naravnano, saj udeleženci skupaj obiskujete pet obveznih vsebin, ostala tri izobraževanja pa si vsak posameznik izbere na osnovi svojega področja zanimanja. Šolo zaključite s predstavitvijo rešitve iz svojega delovnega okolja v obliki projektne naloge.

Utrinke preteklih šol kakovosti si lahko ogledate tukaj.

ŠOLO KAKOVOSTI priporočamo, ker:

  • omogoča pridobitev celovitega znanja s področja sistemov vodenja;
  • omogoča izmenjavo mnenj, izkušenj in primerov dobre prakse;
  • omogoča vsebinsko in časovno prilagoditev usposabljanja v okviru izbranih vsebin;
  • jo vodijo uveljavljeni predavatelji z bogatimi praktičnimi izkušnjami;
  • ker je zagotovljeno mentorstvo pri izdelavi projektne naloge, ki predstavlja rešitev konkretnega izziva iz vašega delovnega okolja.

Program šole:

5 dni OBVEZNIH VSEBIN:

3 dnevi IZBIRNIH VSEBIN:

Iz izobraževalnega programa SIQ Ljubljana izberete tri izobraževalne dni, ki vsebinsko in časovno ustrezajo vašim potrebam.

Opomba: V primeru izbire Tečajev za vodilne presojevalce, usposabljanj za skrbnike sistemov in licenčnih usposabljanj je potrebno doplačilo.

2 dni PROJEKTNA NALOGA:

S pomočjo mentorja ter z uporabo pridobljenega znanja in izkušenj izdelate projektno nalogo, v kateri rešite izbrani problem vaše organizacije. Cilj izdelave projektne naloge je dodati organizaciji dodano vrednost v obliki rešitve posameznega problema organizacije. Na zadnjem srečanju boste vsi udeleženci Šole kakovosti predstavili projektne naloge.

Seznam projektnih nalog

PRIDOBITEV NAZIVA:

Ob zaključku vseh obveznih in izbirnih izobraževanj ter predstavitvi svoje projektne naloge, pridobite potrdilo in naziv Skrbnik sistema vodenja kakovosti.

KOTIZACIJA:

Investicija v 10-dnevno intenzivno usposabljanje znaša:

• 1.328,00 EUR + 22% DDV (20 % popust), če se na šolo prijavita 2 ali več oseb iz iste organizacije;
• 1.494,00 EUR + 22% DDV (10 % popust), če ima organizacija SIQ certifikat za sisteme vodenja;
• 1.660,00 EUR + 22% DDV za vse ostale prijave.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Možna je tudi prijava na posamezno delavnico v sklopu šole, kotizacija znaša 239,00 EUR + 22 % DDV.

Kotizacija vključuje pripravo in izvedbo šole, gradiva in SIQ knjižico Procesni pristop in zahteve standardov za sisteme vodenja, mentorstvo pri izdelavi projektne naloge, potrdilo o uspešno zaključeni šoli, kosila in osvežilne napitke med odmori ter parkiranje.

Pogoj za zagotovitev mesta na šoli je plačilo 40 % kotizacije, ki se izvede po predračunu, ki ga pošljemo po prejemu prijave, na poslovni račun SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, Ljubljana, NLB številka 02922-0012897988; pri tem se sklicujte na oznako 9100. Naša ID številka za DDV je SI23509678.

Ostali znesek se poravna na podlagi izdanega računa pred zaključkom šole (pred zadnjim dnem oz. pred datumom zagovora ali predstavitve projektne naloge). Nudimo možnost plačila v obrokih.

ODJAVA:

Zadnji rok za pisno odjavo je 5 delovnih dni pred začetkom šole. V tem primeru vam kotizacijo vrnemo v celoti. Pri odjavah po tem roku zaračunamo administrativne stroške (40 % kotizacije). Pri odjavah po začetku šole ali neudeležbi kotizacije ne vračamo. Več o storitvah SIQ Ljubljana in splošnih pogojih najdete tukaj.

Strokovni vodja ŠOLE KAKOVOSTI: mag. Rajko Novak

Dodatne informacije: Tanja Benček, telefon: 01 5609 894, e-mail: tanja.bencek@siq.si

 

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe