Šole - intenzivna usposabljanja

INTENZIVNA USPOSABLJANJA – priložnost za pridobivanje celovitih znanj

Intenzivna usposabljanja, ali kot jih radi kratko poimenujemo kar ŠOLE, so zaradi skrbno izbranih vsebin, praktične naravnanosti ter takojšnjega prenosa osvojenih znanj, veščin, in spretnosti  v neposredno prakso udeležencev postale že skorajda naš zaščitni znak. Vsebinsko različne programe je do sedaj obiskalo že več sto udeležencev.
Ob mentorstvu visoko strokovnih predavateljev, ki imajo tudi bogate praktične izkušnje, vas bomo v kar najkrajšem možnem času pripravili na učinkovito obvladovanje zahtevnih izzivov tega časa.

"Izobraževanja potekajo v sproščenem okolju s pravo številčnostjo sodelujočih, predavatelji pa presegajo s svojim znanjem in podajanjem snovi drug drugega. Priznati moram, da v vsem svojem izobraževalnem obdobju (formalnem, strokovnem, poljudnem) nisem občutil takega zadovoljstva, kot sem ga bil deležen v vaši organizaciji, tako z organizacijskega (strokovnost, prijaznost, fleksibilnost) kot vsebinskega vidika. Vaše vodstvo, skupaj s sodelavci, v vseh pogledih tvori izjemno kvaliteten tim, ki se odraža tudi na skrbni izbiri domačih in gostujočih predavateljev. Tudi sam se veselim nadaljnjega sodelovanja z Vami, kajti vsebinsko je še veliko zanimivih in uporabnih tem, ki jih je na področju mojega dela potrebno osvojiti."  Bojan Huzjan, INŠTITUT JOŽEF ŠTEFAN