Kariera

Kariera

Študentsko delo

K sodelovanju vabimo študenta/ko Fakultete za fiziko, s ponudbo opravljanja študentskega dela.

Vas zanima delo v odlični ekipi? Si želite izziva na področju preskušanja in certifikacije električne elektronske ali neelektrične opreme? Vas zanimajo numerične simulacije gibanja tekočin, širjenja toplote ali elektrostatike? Želite spoznati tehnološke postopke v industriji? Vas zanima delo s poslovnimi partnerji in predajanje znanja? Se ravno podajate na poklicno pot po končanem študiju fizike? Menite, da ste natančni, dosledni in samoiniciativni?

Če vam je zgornji opis vzbudil zanimanje, vas vabimo, da se prijavite na študentsko delo:

Preskušanje in certifikacije opreme, namenjene za uporabo v potencialno eksplozivni atmosferi ter kontroli ukrepov protieksplozijske zaščite.

SIQ Ljubljana je priglašeni organ za to področje in ima lastno preskuševališče. Delujemo tako v Sloveniji kot tujini, zato je delo dinamično, polno izzivov in ponuja možnost za rast in napredovanje.

K prijavi vabimo absolvente univerzitetnega študijskega programa smeri fizika, ki želijo pridobiti delovne izkušnje in kasnejšo zaposlitev. Zaželeno je poznavanje osnov fizike, računalništva in matematična pismenosti, dobro znanje angleščine, samoiniciativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 9,00 €.

Nudimo vam:

  • fleksibilen delovni čas,
  • prilagajanje študentskega dela študijskim obveznostim,
  • for free kava, sadje, čaj,
  • zanimivo delo s strokovnjaki področja,
  • možnost dodatnega izobraževanja,
  • možnost sodelovanja na EU projektih.

Na povezavi preverite kaj delamo.

Študentom v času študija nudimo opravljanje obveznega praktičnega izobraževanja. Študentom, ki se izkažejo v času študentskega dela, po končanem študiju ponudimo možnost zaposlitve.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov kadri@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 114, kontaktna oseba Urška Podgoršek (kadri@siq.si).

 

Objavljeno: 18. 1. 2024