Srečanje partnerjev

Nazaj

Srečanje partnerjev 2022

Program

Na srečanju partnerjev 2022 se bomo pogovarjali o razvoju, ki podira mejnike. O preboju, ki je nujen za dolgoročen uspeh. Kako izračunati formulo uspešnega preboja? Kako sestaviti in zložiti sestavine dobrega izdelka ali storitve? Kakšen je pravi skok v prihodnost?

Skozi prireditev vas bo vodil novinar in voditelj Saša Jerković.

Formula za razvijanje razvitega sveta

Andrej P. Škraba (Astra.si)

Spoznali bomo zgodbo o nastanku portala Astra.si in korake, ki so vodili do njegove nacionalne prepoznavnosti med mladimi. Tisočim mladim po vsej Sloveniji pomaga do boljšega razumevanja matematičnih konceptov ter boljših rezultatov na testih in maturi ter jim, kot pravijo, »rešuje življenja«.

Andrej P. Škraba je ustanovitelj portala Astra.si, ki mladim pomaga pri učenju matematike. Z več kot 2.500 brezplačnimi video vsebinami in več kot 20 milijoni ogledov je eden najbolj priljubljenih tutorjev, ki pa svojih učencev nikoli ne vidi v živo. Profesionalno se ukvarja z marketingom in je v preteklih letih vodil marketinške oddelke v uspešnih slovenskih podjetjih, kot sta EKWB in NiceHash, danes pa deluje kot svetovalec podjetjem v kripto in NFT industriji.

Zložljiva smučka Voyager – od prve ideje do prodajne uspešnice

Vinko Avguštin (Elan)

Razvojna pot odmevnega projekta zložljive smučke Voyager je od prve zaznave potrebe po taki smučki do njenega lansiranja na trg trajala kar 12 let. Na srečanju bomo izvedeli več o uspehih in neuspehih, marketinški zgodbi ter prelomnih trenutkih, ki so bili ključni za uspešno dokončanje tega projekta, katerega cilj niso bile nagrade, temveč zadovoljitev potreb kupcev.

Vinko Avguštin vodi razvojni oddelek zimske divizije že od leta 2000, torej več kot 22 let. Tudi sam ima inovatorsko žilico in okoli sebe zbira ljudi, ki razmišljajo podobno. V tem obdobju je Elan trgu predstavil vse ključne inovacije, kot so WaveFlex, Fusion, Amphibio, U-Flex, Ibex Tactix, Voyager, za katere so prejeli več zlatih nacionalnih priznanj Gospodarske zbornice Slovenje in pa mnoge najbolj prestižne mednarodne nagrade (Plus X Award, Red dot, Ispo Awars …). Časnik Finance je razvojni ekipi podelil nagrado Inženirsko-razvojna ekipa leta 2021.

[Pogovor] Preboj slovenskih ženskih smučarskih skokov

Zoran Zupančič (glavni trener slovenske ženske reprezentance v smučarskih skokih) in Špela Rogelj (nekdanja vrhunska skakalka)

Smučarski skoki že nekaj časa niso več ekskluzivno moški šport. Pobliže bomo spoznali pot ekipe, ki ima v lasti tri kolajne s svetovnega prvenstva, tri kolajne z olimpijskih iger, veliki kristalni globus, pokal narodov in uradni svetovni ženski rekord.

Zoran Zupančič je po izobrazbi profesor športne vzgoje, a njegovo celotno življenje se vrti okrog smučarskih skokov. Najprej je bil z njimi povezan kot tekmovalec in reprezentant, kasneje kot klubski trener ter trener v panožnem nordijskem centru, trener mladinske reprezentance deklet in sedaj peto leto trener ženske A reprezentance. Svojo trenersko pot je začel, ko so se ženski skoki še rojevali. Vse tekmovalke zelo dobro pozna, saj jih spremlja vse od njihovih začetkov.

Špela Rogelj je smučarske skoke začela trenirati leta 2004, kar je bilo takrat za okolico nenavadna izbira športa. Smučarski skoki so takrat veljali za moško disciplino, a želela je dokazati, da so ženske zmožne narediti veliko. In res so v vseh zadnjih letih nanizale ogromno vrhunskih rezultatov. V karieri ji največ pomenita ekipna srebrna medalja s svetovnega prvenstva in zmaga v svetovnem pokalu, ki je bila preskok za celotno žensko skakalno ekipo.

Hamo in Rudi Bučar

Ekskluzivno. Glasbena poslastica z dvema izjemnima glasbenikoma.

Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar sta edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Popeljala vas bosta na nepozabno glasbeno potovanje, na katerem boste uživali ob odlični interpretaciji skladb obeh protagonistov, Hamotovih iskrečih pripombah in Rudijevih “kratkih” štorijah. Ustvarila bosta vzdušje, ki bo trajalo, tudi ko bo koncert že zdavnaj mimo.

Saša Jerković (novinar in voditelj)

Saša Jerković je obraz Televizije Slovenije. V mladosti je upal, da bo olimpijski prvak v veslanju, a je kmalu ugotovil, da je njegova najmočnejša mišica – jezik. Že desetletja poroča z največjih in tudi manjših športnih dogodkov, vas pozdravlja ob športnih poročilih, nekaj časa je vodil tudi zabavni kviz. Rad podeli nasmeh in zagovarja dobro voljo. Tudi preko ekrana. Slabih novic, pravi, je v naših življenjih tako ali tako preveč …

Veseli bomo vaše družbe

Prijava