Противексплозивна заштита

Противексплозивна заштита

Спречете ја експлозијата, која може да ви ја одземе работата, имотот и животот.

Заедно со вас го намалуваме ризикот и ги штитиме животите!

Имаме повеќе од 25 години искуство.
Нашите сертификати можете да ги најдете и во светската IECEx шема.

 

Нашата услуга е најдобриот избор што го имаме:

  • стручњаци со врвно знаење и искуства со повеќе од 1.000 објекти со ризик од експлозија
  • далеку најмногу искуство во спречување на електростатични извори за палење во Словенија
  • единствени во Словенија со сопствени лаборатории за тестирање

Акредитации

За активноста противексплозивната заштита сме акредитирани кај Словенечката акредитација и кај IECEx.

Storitve