Izobraževanje

Brezplačne strokovne delavnice uvajanja poslovne odličnosti v podjetja ter izvedba samoocene

02. julij 2021

V sodelovanju s SPIRIT Slovenija, javna agencija smo zelo uspešno zaključili še en sklop brezplačnih strokovnih delavnic uvajanja poslovne odličnosti v podjetja ter izvedbo samoocene. V jeseni še ena priložnost za udeležbo na delavnicah.

Udeleženci desetih slovenskih organizacij iz različnih dejavnosti so spoznali model EFQM in koristi, ki jih njihovim organizacijam lahko prinaša njegova uporaba, ter se usposobili za uporabo diagnostičnega in ocenjevalnega orodja RADAR za prepoznavanje prednosti in priložnosti za izboljšave. Usposabljanje se je zaključilo z izvedbo samoocenitve ter pripravo akcijskega načrta izboljšav.

Vabljeni, da se nam pridružite na jesenskem sklopu delavnic SIQ Izobraževanje, katerih namen je organizacijam z uporabo modela EFQM pomagati:

🔹 razvijati zmogljivosti za izboljšanje uspešnosti poslovanja, izvajanje sprememb in obvladovanje transformacij, ki jih narekujejo globalni trendi;

🔹 izmeriti, kje so na poti dolgoročne uspešnosti in trajnostnega razvoja ter zagotoviti povratne informacije za strateške in operativne izboljšave;

🔹 širiti ideje, pridobivati vpoglede in dobre prakse.

Termini 4 delavnic so:

  1. sklop: 8. in 9. 9. 2021
  2. sklop: 23. 9. 2021
  3. sklop: 21. 10. 2021

Zaradi omejenega števila udeležencev (10 podjetij, po 2 udeleženca iz vsakega podjetja), si čim prej zagotovite mesto na delavnicah.

Informacije in prijave na: marjeta.gabrovsek@siq.si ali tel. 01 56 09 712.

 

Nazaj na vse novice