Presojevalci

Sistemski dokumenti in navodila na SIQ Oblaku

16. junij 2020

Spoštovane presojevalke in spoštovani presojevalci,

na SIQ Oblaku imate omogočen dostop do sistemskih dokumentov OSV in navodila za uporabo SIQ Oblaka za presojevalce, kakor tudi za stranke. Navodila za stranke lahko sedaj tudi sami posredujete strankam, v primeru, da ste se dogovorili, da boste izmenjali datoteke, potrebne za presojo preko oblaka. Navodila bodo v kratkem tudi prevedena v druge jezike, trenutno so na voljo še v makedonskem jeziku.

Po uspešnem vpisu v oblak z uporabniškim imenom (tj. prva črka vašega imena in vaš priimek) in geslom, se vam bo na prvi strani zgoraj pojavila mapa poimenovana mapa »00 Sistemski dokumenti in navodila«.

Navodila za uporabo SIQ Oblaka so dostopna preko te povezave: https://doc.siq.si/index.php/f/658440, sistemski dokumenti pa tukaj: https://doc.siq.si/index.php/f/685005.

V podmapi »Sistemski dokumenti« boste našli vse dokumente/obrazce, ki jih je treba izpolniti za presojo in jih nalagate preko oblaka: https://doc.siq.si/index.php/s/yNXRsDTA7cNz3oD. Vso dokumentacijo, ki jo morate vrniti OSV-ju, mora biti tudi ustrezno poimenovana, zato smo vam te obrazce poimenovali tako, da vstavite spremenljivke, kot npr. št. stranke, vaš ime in priimek, datum presoje, letnico, ipd.

V primeru vprašanj, smo vam na voljo.

Dovolite, da vam na tem mestu povabim še na izobraževanje o uporabi SIQ oblaka.

Lepo pozdravljeni,

Sabina Bauman

Nazaj na vse novice