Izobraževanje

Izobraževalna dejavnost na SIQ praznuje 30 let

07. oktober 2021

Leta 1991 smo na SIQ izvedli prvo izobraževanje o sistemih vodenja kakovosti. V letošnjem letu tako obeležujemo že 30 let izvajanja dejavnosti izobraževanja. 

Prvih 10 let je dejavnost izobraževanja delovala v okviru področja Ocenjevanje sistemov vodenja, pod okriljem katerega se je zasnoval in izvajal program usposabljanj za sisteme vodenja. Od leta 2001 dejavnost Izobraževanje na trgu nastopa kot samostojno področje, svojo ponudbo pa širi tudi na druga strokovna področja ter usposabljanja, ki jih ponuja slovenskim in vedno več tudi tujim organizacijam in posameznikom.

Danes je SIQ Izobraževanje eden najbolj prepoznavnih izobraževalnih centrov v Sloveniji. Letno izvedemo prek 400 dogodkov, naša ponudba vsebuje 170 različnih strokovnih izobraževalnih programov, dejavnost pa bomo še naprej krepili in jo v skladu z globalno vpetostjo SIQ širili tudi na tuje trge.

Ste vedeli?

✓ Več kot 100 organizacij vsako leto zaupa SIQ Izobraževanju izvedbo izobraževanj za zaposlene v zaključeni skupini.

✓ Več kot 600 organizacij letno izbere enega od SIQ izobraževalnih programov za odprte skupine.

Srečno, SIQ Izobraževanje, in na naslednjih 30!

V okviru praznovanja obletnice udeležencem jesenskih šol ponujamo darilni bon v vrednosti 30 €. Za več informacij nam pišite na seminarji@siq.si.

Nazaj na vse novice