SIQ

Otvoritev prenovljenih prostorov in dan odprtih vrat

25. maj 2023

V četrtek 18. maja smo v družbi nekdanjih sodelavcev SIQ svečano otvorili prenovljene prostore, naše laboratorije pa smo za en dan odprli tudi družinskim članom.

V dopoldanskem času smo se posvetili svečani otvoritvi prenovljenih prostorov SIQ in srečanju z nekdanjimi zaposlenimi. Otvorili smo tudi zahvalno steno, s katero smo se za dolgoletno sodelovanje zahvalili našim najbolj predanim sodelavcem. Nekdanji sodelavci so se hvaležno odzvali našemu vabilu in se dogodka udeležili v velikem številu. Popeljali smo jih po poslovni stavbi ter jim pokazali naše prenovljene prostore, kasneje pa smo skupaj obujali spomine na njihovo delo na SIQ, ki je postavilo temelje dejavnosti, kot jo poznamo danes.

Popoldanski del dogodka je bil namenjen predvsem našim najmlajšim družinskim članom, ki smo jim skozi poljuden in zabaven način prikazali delo naših inženirjev. Predstavitve naših laboratorijev za preskušanje so navdušile tako najmlajše, kot tudi tiste malo starejše.

Dan je pustil številne pozitivne vtise in pomemben vpogled v uresničevanje poslanstva SIQ k soustvarjanju varnejše družbe.

Nazaj na vse novice