Certificiranje organizacij

Srečanje partnerjev BIH

23. oktober 2019

V Sarajevu smo 8. oktobra 2019 organizirali srečanje poslovnih partnerjev iz BiH.

Srečanja se je udeležilo več kot 50 predstavnikov naših poslovnih partnerjev, presojevalcev in agentov iz celotnega področja BiH. Tudi letos smo srečanje pripravili v Hotelu Radon Plaza.

Po uvodnem nagovoru organizatorja je navzoče pozdravila ga. Zorica Bukinac, veleposlanica Republike Slovenije v Bosni in Hercegovini.

Poudarek letošnjega srečanja so bile strokovne vsebine. Poslušali smo zanimiva predavanja na temo komunikacije, ki so jih pripravili naši presojevalci iz BiH: Alisa Salković, Mitar Perušić, Zehra Orahovac in Mithat Bečirspahić. Janez Lemič je v uvodnem prispevku predstavil pomen in vrste komunikacij. V nadaljevanju smo poslušali predavanji o komuniciranju v manjši organizaciji v primerjavi s komuniciranjem v veliki mednarodni organizaciji, ki sta ju pripravila Alisa Salković in Mithat Bečirspahić. Zanimivo je bilo tudi predavanje o komunikaciji v javni upravi, ki ga je pripravila Zehra Orahovac.

Srečanje smo zaključili s skupnim kosilom in neformalnim druženjem ter soglasnim sklepom, da se prihodnje leto ponovno srečamo.

Nazaj na vse novice