Образование

Образование

Нудиме актуелно знаење, размена на искуства и стручна поддршка при изнаоѓањето практични решенија од работната околина на нашите учесници. Со признати предаватели и меѓународно вмрежување, остануваме лидери во областа на квалитетот и одличноста.