Certificiranje organizacij

7. junij – Svetovni dan varne hrane

07. junij 2022 Jana Kolenc Muženič

Kot navaja letošnji slogan, “Varnejša hrana, boljše zdravje”, ima varna hrana močan vpliv na naše zdravje.

Varnost živil je odvisna od stopnje kulture varne hrane v organizaciji in širše v celotni prehranski verigi, ki temelji na zavedanju, vrednotah, navadah, znanju, načinu komunikacije ter zaupanju. Vsaka veriga je tako močna, kot je močen njen najšibkejši člen. Da bo naše obvladovanje učinkovito, zaščita zdravja pa čim večja, potrebujemo poglobljen pristop pri obravnavi in usklajenost oziroma celovitost delovanja vseh vpletenih. Znotraj svoje organizacije običajno lahko odgovorimo na vsa vprašanja, negotovosti pa je več, ko smo odvisni od drugih.

Brezplačna urica za posvet

Ste se soočili z zapletom, pa ne veste, kako naprej? Vas zanima, katera je najbolj primerna rešitev za vas? Bi radi izboljšali del procesa ali okrepili partnerski odnos? Potrebujete neodvisno mnenje strokovnjaka? Imate vprašanje, vezano na certifikacijski postopek?

Ob Svetovnem dnevu varne hrane vas vabimo na BREZPLAČNO URICO ZA STROKOVNI POSVET, s čimer želimo na SIQ prispevati k ozaveščanju in dvigovanju kulture varne hrane v širšem slovenskem prostoru.
Rezervirajte si svoje mesto in skupaj bomo poiskali pravo rešitev.

Gradimo prihodnost na temeljih visoke stopnje kulture varnosti živil, transparentnih partnerskih odnosov, dobrega poznavanja občutljivosti lastnega okolja, agilnega ukrepanja ob soočanju z novimi situacijami ali rešitvami, visoke usposobljenosti in deljenja informacij.

Soustvarjajmo zaupanje v varne proizvode in odgovorno družbo. 

Nazaj na vse novice