Predstavitev

Skupaj soustvarjajmo zaupanje v varne proizvode in odgovorno družbo

Zagotavljanje kakovosti in varnosti živil je osnovna odgovornost vseh vključenih v katerikoli člen prehranske verige, zaščita potrošnika in povečevanje njegovega zaupanja pa ključ za dolgoročni poslovni uspeh. Da bo naše obvladovanje učinkovito, potrebujemo zelo poglobljen pristop pri obravnavi. Tu so sistemi vodenja varnih živil v učinkovito pomoč. Zmanjšujejo možnost napak, nudijo nepristranski in kontinuirani nadzor nad sistemom, skrbijo za nenehno izboljševanje, krepijo partnerske odnose z zaupanjem in pripadnostjo ter se povezujejo z drugimi sistemi vodenja v integrirano obvladovanje.

Brezplačna informativna predavanja

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnih enournih informativnih predavanj, ki jih za naše stranke in potencialne partnerje po dogovoru organiziramo na temo Sistemi vodenja – standardi in certifikacija.

Predstavitveni video

Ne spreglejte!

Izšla je knjiga “Kako zagotavljati varnost in skladnost živil na trgu?”. Pošljite povpraševanje in prejeli jo boste po pošti.

 

Pošljite povpraševanje

Vprašajte nas

Imate vprašanje vezano na certifikacijski postopek? Vas zanima, katera je za vas najbolj primerna rešitev? Ste se soočili z zapletom, pa ne veste, kako naprej? Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali!

 

Kontaktirajte nas

Želite sodelovati z nami?

Naše vrednote so strokovnost, neodvisnost in nepristranost. Bi kot presojevalec želeli biti del ekipe strokovnjakov ob katerih boste nadgrajevali svoje sposobnosti? Pošljite nam svoje osebne podatke z opisom dosedanjih izkušenj na področju obvladovanja varnosti živil ter drugih znanj in veščin.

 

Kontaktirajte nas

Mednarodno sodelovanje

 

Izobraževanja na področju varne hrane

Si želite podrobneje spoznati standarde na področju varne hrane? Si želite postati notranji presojevalec za sisteme vodenja varnih živil?

Vas zanima več?

Stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov.

Novice

Umetnost inteligence na srečanju partnerjev

22. september 2023 SIQ

Na letošnjem srečanju partnerjev, ki je potekalo 21. septembra v Kongresnem centru Brdo, smo z gosti razpravljali o umetnosti inteligence ter umetni inteligenci. Dan smo pričeli s strokovnimi predavanji s področij trajnosti, um...

Preberite več

Program izobraževanj od septembra do decembra

11. avgust 2023 Izobraževanje

Preverite nov program izobraževanj za drugo polovico leta 2023. Za vas smo pripravili pester nabor strokovnih izobraževanj, ponudbo pa smo obogatili s kar nekaj novostmi. Aktual...

Preberite več