Predstavitev

Skupaj soustvarjajmo zaupanje v varne proizvode in odgovorno družbo

Zagotavljanje kakovosti in varnosti živil je osnovna odgovornost vseh vključenih v katerikoli člen prehranske verige, zaščita potrošnika in povečevanje njegovega zaupanja pa ključ za dolgoročni poslovni uspeh. Da bo naše obvladovanje učinkovito, potrebujemo zelo poglobljen pristop pri obravnavi. Tu so sistemi vodenja varnih živil v učinkovito pomoč. Zmanjšujejo možnost napak, nudijo nepristranski in kontinuirani nadzor nad sistemom, skrbijo za nenehno izboljševanje, krepijo partnerske odnose z zaupanjem in pripadnostjo ter se povezujejo z drugimi sistemi vodenja v integrirano obvladovanje.

Brezplačna informativna predavanja

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnih enournih informativnih predavanj, ki jih za naše stranke in potencialne partnerje po dogovoru organiziramo na temo Sistemi vodenja – standardi in certifikacija.

Predstavitveni video

Ne spreglejte!

Izšla je knjiga “Kako zagotavljati varnost in skladnost živil na trgu?”. Pošljite povpraševanje in prejeli jo boste po pošti.

 

Pošljite povpraševanje

Vprašajte nas

Imate vprašanje vezano na certifikacijski postopek? Vas zanima, katera je za vas najbolj primerna rešitev? Ste se soočili z zapletom, pa ne veste, kako naprej? Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali!

 

Kontaktirajte nas

Želite sodelovati z nami?

Naše vrednote so strokovnost, neodvisnost in nepristranost. Bi kot presojevalec želeli biti del ekipe strokovnjakov ob katerih boste nadgrajevali svoje sposobnosti? Pošljite nam svoje osebne podatke z opisom dosedanjih izkušenj na področju obvladovanja varnosti živil ter drugih znanj in veščin.

 

Kontaktirajte nas

Mednarodno sodelovanje

 

Izobraževanja na področju varne hrane

Si želite podrobneje spoznati standarde na področju varne hrane? Si želite postati notranji presojevalec za sisteme vodenja varnih živil?

Vas zanima več?

Stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov.

Novice

Trajnostno meroslovje

20. februar 2024 Poročilo SIQ

Redno vzdrževanje in kalibriranje merilnih instrumentov podaljšuje rok njihove uporabe. Ob nakupu merilnega instrumenta se lahko vedno vprašamo, katerega bi izbrali iz množice možnih na trgu. Tu je pri izbiri pri marsikom velikokrat na prvem me...

Preberite več

Prelistajte katalog izobraževanj za prvo polletje 2024

09. januar 2024 Izobraževanje

V duhu trajnosti in kot del strategije trajnostnega razvoja SIQ bo ponudba izobraževanj, ki smo jih do sedaj predstavljali dvakrat letno v naših tiskanih zloženkah, predstavljena le v digitalni obliki. Termine izobraževalnih programov za prvo p...

Preberite več