Predstavitev

Predstavitveni video

Ne spreglejte!

Izšla je knjiga “Kako zagotavljati varnost in skladnost živil na trgu?”. Pošljite povpraševanje in prejeli jo boste po pošti.

 

Kontakt:

jana.kolenc@siq.si
T: (01) 4778 001

Pošljite povpraševanje

Vprašajte nas

Imate vprašanje vezano na certifikacijski postopek? Vas zanima, katera je za vas najbolj primerna rešitev? Ste se soočili z zapletom, pa ne veste, kako naprej? Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali!

Kontakt:

jana.kolenc@siq.si
T: (01) 4778 001

Želite sodelovati z nami?

Naše vrednote so strokovnost, neodvisnost in nepristranost. Bi kot presojevalec želeli biti del ekipe strokovnjakov ob katerih boste nadgrajevali svoje sposobnosti? Pošljite nam svoje osebne podatke z opisom dosedanjih izkušenj na področju obvladovanja varnosti živil ter drugih znanj in veščin.

Kontakt

jana.kolenc@siq.si 
T: (01) 4778 001

Mednarodno sodelovanje

 

Novice

Ne spreglejte – ponovno so na voljo sredstva za sofinanciranje certifikatov kakovosti

Mikro, mala in srednje velika podjetja lahko ponovno pri Slovenskem podjetniškem skladu zaprosite za pridobitev nepovratnih sredstev za področje certifik...

Preberite več

Evropski teden energije

03. oktober 2022 Certificiranje organizacij

Skrb za okoljsko in energetsko učinkovitost je pomemben del trajnostnega delovanja podjetij, ublažitev posledic podnebnih sprememb pa največji okoljski in razvojni izziv za celotno družbo, še posebej za gospodarstvo na lokalni, nacionalni ...

Preberite več