Nazaj na seznam storitev

Obvladovanje varnosti in kakovosti živil od dobavitelja do kupca

/

Spoznate, kako obvladovati tveganja na vhodu, izbor dobavitelja, dokazila dobaviteljev, pripravo planov, nadzor in vzorčenje.

Vsebina:

  • Ocenjevanje dobaviteljev
  • Dokumentacija dobaviteljev, presoje
  • Laboratoriji
  • Planiranje
  • Vpliv vzorčenja
  • Reševanje reklamacij

Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so:

  • vodje in člani HACCP timov,
  • odgovorni za notranji nadzor,
  • svetovalci in presojevalci,
  • inšpektorji,
  • učitelji in predavatelji,
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.


Dodatne informacije: Tanja Benček, telefon: 01 5609 894, e-pošta: tanja.bencek@siq.si 

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe