Živilska industrija

V našem vsakdanjem življenju se pogosto srečujemo s pojmoma varne in zdrave hrane. Toda pogosto tudi zamenjujemo ali enačimo njun pomen. Varna hrana ni nujno zdrava in zdrava hrana ni nujno varna. Pomembno je, da kot potrošniki znamo razlikovati med enim in drugim pojmom. Za varno hrano lahko poskrbijo pridelovalci, predelovalci in distributerji tako, da upoštevajo zahteve dobre proizvodne in higienske prakse. Zdrava hrana pa je tista, ki je za posameznikov organizem najbolj primerna in si jo potrošnik sam postavi na krožnik ter jo zaužije.

S sistemi vodenja varnosti živil zagotavljamo, da živila po celotni verigi varno pridejo do potrošnika ter izpolnjujejo zakonodajne in higienske zahteve.

Oglejte si seznam naših storitev s področja živil.

Zakaj izbrati SIQ?

Nudimo celovito storitev

Na področjih preskušanja in certificiranja proizvodov, ocenjevanja sistemov vodenja, meroslovja in izobraževanja.

Profesionalnost in strokovnost

Poglavitne konkurenčne prednosti SIQ-ja so znanje in izkušnje, mednarodna prepoznavnost in kredibilnost, fleksibilnost in stalno prilagajanje trgu.

Neodvisnost in nepristranskost

S svojimi partnerji gradimo transparentne in poštene odnose. Nudimo jim celovite rešitve, ki temeljijo na znanju, nepristranskosti, neodvisnosti in strokovnosti.

Želite izvedeti več?

Kontakt