Avtomobilska industrija

Vozniki avtomobilov si želimo varna in zanesljiva vozila, ki zahtevajo kar se da malo vzdrževanja. Avtomobili so danes eni od najkompleksnejših proizvodov v vsakdanji rabi. Proizvajalci avtomobilov in njihovi dobavitelji morajo zato pri proizvodnji upoštevati vrsto zahtev za kakovost in varnost uporabe.

SIQ overja in kalibrira opremo izvajalcev tehničnih pregledov vozil, kot so merila za merjenje izpušnih plinov vozil, naklona žarometov, tlaka v pnevmatikah, jakosti zvoka, za merjenje pojemka zavor traktorjev, za nadzor hitrosti motorjev, za pregled tahografov, ki se uporabljajo za nadzor prometa s tovornimi vozili in avtobusi. Kalibriramo merila za kontrolo električnih instalacij in napeljav.

SIQ je prav tako pomemben partner celotni avtomobilski industriji. S presojo elektromagnetne združljivosti in varnosti zagotavlja, da se električne naprave v avtomobilih ne motijo med seboj in omogočajo varno vožnjo. Koristi našega partnerskega odnosa se kažejo v zagotavljanju večje prometne varnosti.

Oglejte si seznam naših storitev s področja avtomobilske industrije.

Zakaj izbrati SIQ?

Nudimo celovito storitev

Na področjih preskušanja in certificiranja proizvodov, ocenjevanja sistemov vodenja, meroslovja in izobraževanja.

Profesionalnost in strokovnost

Poglavitne konkurenčne prednosti SIQ-ja so znanje in izkušnje, mednarodna prepoznavnost in kredibilnost, fleksibilnost in stalno prilagajanje trgu.

Neodvisnost in nepristranskost

S svojimi partnerji gradimo transparentne in poštene odnose. Nudimo jim celovite rešitve, ki temeljijo na znanju, nepristranskosti, neodvisnosti in strokovnosti.

Želite izvedeti več?

Kontakt