Tatjana Fink


Tatjana Fink, MBA je izkušena voditeljica in managerka, ki je več kot dvajset let vodila skupino podjetij v globalnem okolju. Ima široke  izkušnje na področju razvoja trajnostnih in krožnih poslovnih modelov in strategij.  Praktične izkušnje ima pri razvoju izdelkov in naprednih tehnologij, pri projektnem vodenju, razvoju trgov, razvoju kadrov in s postavitvijo »greenfield« tovarn v tujini. 

Trenutno dela kot poslovna svetovalka in trenerka. Pri svojem delu uporablja najsodobnejše metode vodenja. Vodi  mednarodno  licencirane tečaje za ocenjevalce po modelu EFQM in je mednarodna ocenjevalka za globalno nagrado EGA, ki demonstrira odličnost  in trajnostnost poslovanja. 

V Sloveniji pomaga podjetjem različnih velikosti  iz različnih panog  vpeljevati nove pristope vodenja in razvijati trajnostne poslovne modele in strategije. Ima certifikate  SCM, CALO, CALESS po agilni metodi SCRUM,  in vpeljuje agilno vodenje  v prakso podjetij. Je ekspertinja v okviru projekta »Trajnostne in krožnostne poslovne transformacije slovenskih podjetij«  in z izbranimi podjetji pripravlja Trajnostne in krožnostne poslovne strategije in modele.