Nazaj na seznam storitev

Fizikalna tveganja in spremljajoči higienski programi

/

Spoznate orodja za obvladovanje različnih higienskih programov GHP (čiščenje, DDD, obvladovanje tujkov, usposabljanje).

Vsebina

  • Dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
  • Korektivni in preventivni ukrepi, neskladni izdelki
  • Čiščenje, odpadki
  • Sledljivost
  • Usposabljanje
  • Skladiščenje in prevozi

 Izobraževanje priporočamo strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov,
  • odgovorni za notranji nadzor,
  • svetovalci in presojevalci,
  • inšpektorji,
  • učitelji in predavatelji,
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.


Dodatne informacije: Tanja Benček
, telefon: 01 5609 894, e-pošta: tanja.bencek@siq.si 

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe