Nazaj na seznam storitev

Kemična tveganja in alergeni

10. 02. 2025

Spoznate načine obvladovanja kemičnih tveganj, opredeljevanja tveganj za proizvod in resnosti vpliva na varnost ter merjenja učinkovitosti obvladovanja tveganj.  

VSEBINA

  • Onesnaževala iz surovin (pesticidi, težke kovine,…)
  • Procesni kontaminanti
  • Okoljski kontaminanti
  • Onesnaževala iz materialov v stiku z živili
  • Obvladovanje alergenov
  • Vpliv vzorčenja, ocena tveganja, sledenje novostim

UDELEŽBO PRIPOROČAMO

strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov;
  • odgovorni za notranji nadzor;
  • svetovalci in presojevalci;
  • inšpektorji;
  • učitelji in predavatelji;
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

NAČIN DELA

  • Primeri dobrih praks, izmenjava izkušenj, delo na konkretnih primerih iz prakse.

Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Jernej Balantič, telefon: 01 5609 716, e-pošta: jernej.balantic@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe