Nazaj na seznam storitev

Obvladovanje varnosti in kakovosti živil od dobavitelja do kupca

/

Spoznate, kako obvladovati tveganja na vhodu, izbor dobavitelja, dokazila dobaviteljev, pripravo planov, nadzor in vzorčenje.

VSEBINA

  • Ocenjevanje dobaviteljev
  • Dokumentacija dobaviteljev, presoje
  • Laboratoriji
  • Planiranje
  • Vpliv vzorčenja
  • Reševanje reklamacij

UDELEŽBO PRIPOROČAMO

strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov;
  • odgovorni za notranji nadzor;
  • svetovalci in presojevalci;
  • inšpektorji;
  • učitelji in predavatelji;
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

NAČIN DELA

  • Primeri dobrih praks, izmenjava izkušenj, delo na konkretnih primerih iz praks.
Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Jernej Balantič, telefon: 01 5609 716, e-pošta: jernej.balantic@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe