Predstavitev

Skupaj soustvarjajmo zaupanje v varne proizvode in odgovorno družbo

Zagotavljanje kakovosti in varnosti živil je osnovna odgovornost vseh vključenih v katerikoli člen prehranske verige, zaščita potrošnika in povečevanje njegovega zaupanja pa ključ za dolgoročni poslovni uspeh. Da bo naše obvladovanje učinkovito, potrebujemo zelo poglobljen pristop pri obravnavi. Tu so sistemi vodenja varnih živil v učinkovito pomoč. Zmanjšujejo možnost napak, nudijo nepristranski in kontinuirani nadzor nad sistemom, skrbijo za nenehno izboljševanje, krepijo partnerske odnose z zaupanjem in pripadnostjo ter se povezujejo z drugimi sistemi vodenja v integrirano obvladovanje.

Brezplačna informativna predavanja

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnih enournih informativnih predavanj, ki jih za naše stranke in potencialne partnerje po dogovoru organiziramo na temo Sistemi vodenja – standardi in certifikacija.

Predstavitveni video

Ne spreglejte!

Izšla je knjiga “Kako zagotavljati varnost in skladnost živil na trgu?”. Pošljite povpraševanje in prejeli jo boste po pošti.

 

Pošljite povpraševanje

Vprašajte nas

Imate vprašanje vezano na certifikacijski postopek? Vas zanima, katera je za vas najbolj primerna rešitev? Ste se soočili z zapletom, pa ne veste, kako naprej? Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali!

 

Kontaktirajte nas

Želite sodelovati z nami?

Naše vrednote so strokovnost, neodvisnost in nepristranost. Bi kot presojevalec želeli biti del ekipe strokovnjakov ob katerih boste nadgrajevali svoje sposobnosti? Pošljite nam svoje osebne podatke z opisom dosedanjih izkušenj na področju obvladovanja varnosti živil ter drugih znanj in veščin.

 

Kontaktirajte nas

Mednarodno sodelovanje

 

Izobraževanja na področju varne hrane

Si želite podrobneje spoznati standarde na področju varne hrane? Si želite postati notranji presojevalec za sisteme vodenja varnih živil?

Vas zanima več?

Stopite v stik z našo ekipo strokovnjakov.

Novice

Svetovni dan Zemlje: Planet vs. plastika

Svetovni dan Zemlje: Planet vs. plastika! Svetovni dan Zemlje, ki ga od leta 1970 obeležujemo 22. aprila, nas opominja na pomembnost varovanja našega okolja in na nujnost ukrepanja za ohranjanje ekosistemov naše Zemlje. Letošnja tema dneva Z...

Preberite več

Izvedli smo e-strokovno srečanje: Zagotavljanje zahtevane informacijske varnosti v avtomobilski industriji – sistem upravljanja varovanja informacij po zahtevah nove izdaje TISAX® VDA ISA 6.0

15. marec 2024 Izobraževanje, SIQ

V torek, 12. marca 2024, smo uspešno izvedli strokovno srečanje, katerega namen je bil skupaj z udeleženci spregovoriti: kako dosegati pričakovanja in zahteve kupcev avtomobilske industrije, kako zagotavlj...

Preberite več