Nazaj na seznam storitev

Intenzivno usposabljanje: Strokovnjak za trajnostno upravljanje

24. 09. - 21. 11. 2024

"En tečaj, dve potrdili."
"Lokalno znanje, globalno priznanje."

Po uspešno opravljenem usposabljanju boste pridobili SIQ potrdilo in naziv Strokovnjak za trajnostno upravljanje ter mednarodno priznano IQNET potrdilo (IQNET Academy Certificate of Training) in naziv Sustainability Management Expert.

Upravljanje trajnostnosti v organizacijah ni več vprašanje, temveč eden pomembnejših strateških in tudi operativnih vidikov za uspešno in dolgoročno poslovanje/delovanje. Trajnostnost je širok pojem, ki zahteva znanje, povezovanje in interdisciplinarno razumevanje zelo različnih strokovnih področij. Zato je razumevanje temeljev trajnostnega delovanja osnova in nujen predpogoj za uspešno in učinkovito upravljanje trajnostnosti v organizaciji.

Znanje in izkušnje iz prakse o sistemih – upravljanju kakovosti, okolja in energije, varnosti in zdravja pri delu, družbene odgovornosti, poslovne odličnosti ... – nam dajejo močno strokovno izhodišče za zasnovo in izvedbo praktičnega programa usposabljanja, ki bo odgovornim za trajnostno upravljanje podal ključne usmeritve, orodja in razumevanje za uspešno upravljanje okoljskih, upravljalskih in socialnih vidikov znotraj svojih organizacij. Tudi ni naključje, da v večini organizacij nalogo internega upravljanja trajnostnosti prevzemajo odgovorni za sisteme vodenja.

Ker je upravljanje trajnostnosti delo tima in povezuje vse zaposlene ter tudi ostale deležnike, imamo za udeležbo celotnega tima iz posamezne organizacije predvidene posebne ugodnosti. Le celovito razumevanje konceptov, procesov, ciljev, kazalnikov daje potrebno znanje in izhodišča za ustrezno, usklajeno in uspešno upravljanje trajnostnega razvoja organizacije.

Program

(6 izobraževalnih dni, od 9. do 16. ure):

S pomočjo mentorja boste v času usposabljanja pripravili projektno nalogo s področja upravljanja trajnostnosti v vaši organizaciji. Cilj izdelave projektne naloge je dodati vaši organizaciji dodano vrednost v obliki rešitve posameznega problema/izziva organizacije na področju trajnostnosti.

Na zadnjem srečanju bodo vsi udeleženci predstavili projektne naloge in si izmenjali dobre prakse. Z uspešno predstavitvijo projektne naloge boste ob zaključku programa pridobili naziv Strokovnjak za trajnostno upravljanje (SME – Sustainability Management Expert).

Razprava o vlogi trajnostnega menedžerja kot ključnega kadra za prihodnost je bila tudi osrednja tema 22. konference Okoljski dan gospodarstva, ki je potekala v Kongresnem centru Brdo. Več o dogodku lahko preberete tukaj: Je trajnostni menedžer kader prihodnosti? 

Cena in plačilni pogoji

Investicija v 6-dnevno intenzivno usposabljanje:

  • 1.256,00 EUR + DDV (20-% popust, če se na usposabljanje prijavita 2 ali več oseb iz iste organizacije);
  • 1.413,00 EUR + DDV (10-% popust, če ima organizacija certifikat SIQ za sisteme vodenja);
  • 1.570,00 EUR + DDV za vse ostale prijave.

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Možna je tudi prijava na posamezne delavnice v sklopu usposabljanja. Kotizacija posamezne delavnice znaša 305,00 EUR +  DDV.

Plačilo izvedete v plačilnem roku navedenem v računu prejetem ob prijavi in je pogoj za zagotovitev mesta na izobraževanju.

CENA VKLJUČUJE

  • pripravo in izvedbo intenzivnega programa,
  • gradivo za udeležence,
  • mentorstvo pri izdelavi projektne naloge,
  • potrdilo o uspešno zaključenem intenzivnem usposabljanju.

Več o splošnih pogojih na www.znanje.siq.si.

ODJAVA

Zadnji rok za pisno odjavo je pet delovnih dni pred začetkom izobraževanja. V tem primeru vam plačilo vrnemo v celoti. Pri odjavah po tem roku zaračunamo administrativne stroške (40 % cene). Pri odjavah na dan izobraževanja ali neudeležbi plačila ne vračamo.

Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Jernej Balantič, telefon: 01 5609 716, e-pošta: jernej.balantic@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe