Nazaj na seznam storitev

Mikrobiološka tveganja

/

Spoznate različne aktualne informacije iz področja mikrobioloških analiz živil, lastnosti mikroorganizmov in mikrobiološka tveganja, vzorčenje živil in brisov na snažnost za mikrobiološke analize, kontrole v laboratoriju z mikrobiološkimi analizami itd. 

VSEBINA

  • Bakterije, plesni in kvasovke
  • Virusi in zajedalci
  • Mikrobiološke analize in hitri testi
  • Vzorčenje živil in brisov na snažnost
  • Kontrole okolja, zraka in zaposlenih
  • Ocena mikrobiološkega tveganja

UDELEŽBO PRIPOROČAMO

strokovnjakom s področja živilstva, kot so

  • vodje in člani HACCP timov;
  • odgovorni za notranji nadzor;
  • svetovalci in presojevalci;
  • inšpektorji;
  • učitelji in predavatelji;
  • vsi, ki želite nadgraditi znanje ter izkušnje s področja varnih živil.

NAČIN DELA

  • Primeri dobrih praks, izmenjava izkušenj, delo na konkretnih primerih iz prakse.

Lokacija izvedbe: SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije: Jernej Balantič, telefon: 01 5609 716, e-pošta: jernej.balantic@siq.si 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Cenimo in nagrajujemo vašo zvestobo

Zato uvajamo Bonus zvestobe za nagrajevanje naših zvestih udeležencev.

Več o bonusu zvestobe