Živila

Zagotavljanje kakovosti in varnosti živil je osnovna odgovornost vseh vključenih v katerikoli člen prehranske verige, trajnostni razvoj, zaščita potrošnika in povečevanje njegovega zaupanja pa ključ za dolgoročni poslovni uspeh.

O standardu

BRC British Retail Consortium je oznaka za svetovno priznan trgovinski standard. Z globalizacijo, pojavom večjih trgovskih verig in naraščanjem števila proizvodov trgovskih blagovnih znamk, so trgovci prepoznali potrebo po usklajenih standardih varne hrane v celotni dobavni verigi. Standardi skupine BRC zagotavljajo standardizacijo meril kakovosti, varnosti in delovanja ter zagotavljajo, da proizvajalci izpolnjujejo svoje zakonske obveznosti in zagotavljajo visoko zaščito za končnega potrošnika. Potrjevanje skladnosti z BRC standardom je pogosta temeljna zahteva vodilnih trgovskih verig in proizvajalcev do svojih dobaviteljev tako za kategorije živil kot neživil. BRC zahteva nenehno implementiranje najstrožjih kriterijev obvladovanja varnosti in s tem pomaga graditi zaupanje v dobavno verigo.

Primernost uporabe

Katerikoli proizvajalec živil ali embalaže, distributer, zastopnik, posrednik ali prodajalec z najvišjo stopnjo zagotavljanja varnih, skladnih in visoko kakovostnih izdelkov.

Zakaj SIQ?

  • Celovite rešitve
  • Profesionalnost in strokovnost
  • Neodvisnost in nepristranskost

Vas zanima več?

Kontaktirajte nas, pridružite se informativnemu izobraževanju ali pošljite povpraševanje.