Živila
O standardu
ISO 22000 standard je mednarodni standard Sistem vodenja varnosti živil, ki opredeljuje zahteve za organizacije vključene v prehransko verigo. Zahteve sistema HACCP po Codex Alimentariusu dopolnjuje s pravili za sistem poslovanja, dobre higienske prakse, sledljivostjo ter označevanjem živil. Organizacije ob njegovi vpeljavi na bolj sistematičen način pristopijo k obvladovanju vseh področij, ki imajo vpliv na varnost proizvoda ali storitve (voditeljstvo, viri, dokumentacija, PRP, usposobljenost, KU, izredne razmere in dogodki, HACCP plan, notranje presoje ipd), s tem pa svoje poslovanje krepijo in prepoznavajo nove priložnosti.
Primernost uporabe:
Zakaj SIQ?
- Celovite rešitve
- Profesionalnost in strokovnost
- Neodvisnost in nepristranskost
Vas zanima več?
Kontaktirajte nas, pridružite se informativnemu izobraževanju ali pošljite povpraševanje.
Kontakt
- SIQ Ljubljana
- Mašera – Spasićeva ulica 10
- SI-1000 Ljubljana
- Jana Kolenc Muženič
- T: (01) 4778 001
- jana.kolenc@siq.si