Izobraževanje

Predstavitev

Program izobraževanj

POMEMBNO OBVESTILO!

Spoštovani!

Na SIQ Izobraževanje smo ponovno odprli vrata svojih predavalnic. Izvedbo izobraževanj prilagajamo preventivnim zaščitnim ukrepom skladno z navodili NIJZ in poskrbimo za vašo varno udeležbo na izobraževanjih.

Naših izobraževanj se tako lahko udeležite v naših predavalnicah, v živo preko spleta in v zaključenih skupinah na lokaciji vaše organizacije.

Termini izobraževanj in načini izvedbe so objavljeni na naši spletni strani.

Prijave lahko uredite preko spletne strani ali na spodaj navedenih kontaktih, kjer smo vam na razpolago tudi za vse ostale informacije.

Veselimo se srečanja z vami,

SIQ Izobraževanje

E: seminarji@siq.si

T: 01 5609 720

Vaš partner pri nenehnem izboljševanju sistemov vodenja in razvijanju trajne uspešnosti

Bogat nabor izobraževalnih programov zajema področja kakovosti, proizvodnje, avtomobilske industrije in tehnične zakonodaje, okolja, energije, varnosti in zdravja pri delu, kakovosti v analitskih laboratorijih, kakovosti zdravstvenega varstva, informacijske varnosti, varnih živil, kakovosti izobraževanja in upravljanja človeških virov. Izvedli smo že preko 500 tečajev za notranje presojevalce ter usposobili več deset tisoč presojevalcev.

Javno povabilo ASI 2019 »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile

Našo posebno ponudbo za področje osebnega in kariernega razvoja ter pridobivanja kompetenc starejših zaposlenih dobite na sledeči povezavi.
Vsebino in trajanje usposabljanj lahko prilagodimo željam in potrebam vaše organizacije.

Obveščamo vas, da je Slovenski podjetniški sklad dne 5.4.2019 objavil javni poziv za Vavčer za dvig digitalnih kompetenc.

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije.

Več informacij dobite na sledeči povezavi >

Program izobraževanj

Program Izobraževanj

Mednarodno sodelovanje

Izberite naš tečaj. Poleg potrdila SIQ boste brezplačno prejeli tudi mednarodno potrdilo IQNet, ki omogoča vpis v ‘IQNet Academy Register of Officially Trained Professionals’.

 

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih. Prijavite se na e-obvestila.

Webinar

Platforma webinar.siq.si je namenjena vsem, ki želijo ob delu, doma ali na potovanju pridobiti dodatna uporabna znanja. Webinarje ponujamo s področij kakovosti in odličnosti, varovanja informacij ter kakovosti v vzgoji in izobraževanju. Oglejte si ponudbo brezplačnih webinarjev.

webinar.siq.si

Izobraževanja iz naše ponudbe izvedemo po meri vaše organizacije na vaši ali naši lokaciji.

Glede na vaše želje in potrebe bomo za vas pripravili ponudbo.

*S področja medicinskih pripomočkov za zaključene skupine izvajamo izobraževalne programe iz razumevanja zakonskih zahtev / predpisov o medicinskih pripomočkih in standardov s področja medicinskih pripomočkov.

Pošljite povpraševanje