Izobraževanje

Predstavitev

Program izobraževanj

Vaš partner pri nenehnem izboljševanju sistemov vodenja in razvijanju trajne uspešnosti

SIQ Izobraževanje že več kot 30 let s svojimi specifičnimi strokovnimi izkušnjami prispeva k razvoju izdelkov/storitev, urejenemu, varnemu in učinkovitemu poslovanju ter razvoju družbe kot celote.

Naša izobraževanja niso zasnovana le na teoriji.

Izvajajo jih strokovnjaki z izkušnjami in znanjem iz prakse. Dajejo napotke in usmeritve ter predstavljajo primere dobrih in slabih praks, kot tudi uporabne rešitve strokovno delovnih izzivov.

Znanje dobi vrednost šele, ko je uporabljeno.

Ponudba izobraževanj obsega prek 170 različnih izobraževalnih programov, razvitih skladno s potrebami trga. Z njimi pokrivamo vsa tista praktična in uporabna znanja, ki jih zaposleni potrebujejo za ustrezno in učinkovito opravljanje svojega dela.

Le kompetentni in usposobljeni zaposleni prispevajo k rasti in razvoju organizacije. Uspešne organizacije se tega zelo dobro zavedajo in skladno s strateškim razvojem planirajo tudi ustrezen razvoj kompetenc sodelavcev.

Planirajte razvoj svojih sodelavcev v naši družbi.

Nudimo:

  • izobraževanja, coaching, strokovno podporo in publikacije,
  • izmenjavo izkušenj iz prakse, brezplačna strokovna srečanja,
  • izvedbo izobraževanj v odprti ali zaključeni skupini, v predavalnici ali v spletni oziroma hibridni obliki,
  • izvedbo izobraževanj v tujih jezikih,
  • možnost vpisa v Register notranjih presojevalcev SIQ, s čimer pridobite veliko ugodnosti, ter možnost vpisa na seznam registriranih notranjih presojevalcev, ki je javno objavljen na spletni strani SIQ Ljubljana,
  • izobraževalne pakete SIQ z ugodnostmi za organizacije (v času akcijskih ponudb).

CELOVITA PONUDBA SIQ Izobraževanj

Izobraževanja iz ponudbe izvedemo po meri vaše organizacije na vaši lokaciji, v spletni obliki ali hibridni obliki

Glede na vaše želje in potrebe bomo za vas pripravili ponudbo.

*S področja medicinskih pripomočkov za zaključene skupine izvajamo izobraževalne programe iz razumevanja zakonskih zahtev / predpisov o medicinskih pripomočkih in standardov s področja medicinskih pripomočkov.

Pošljite povpraševanje

Obveščanje o izobraževanjih

Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih izobraževanjih in brezplačnih dogodkih.

Nabor izobraževanj

Program Izobraževanj

Webinar

Platforma webinar.siq.si je namenjena vsem, ki želite ob delu, doma ali na potovanju, kadarkoli in kjerkoli pridobiti dodatna uporabna znanja. Vsak zase je v naprej posneta zaključena celota, na podlagi naročila in plačila vam omogočimo dostop do ogleda in ob zaključku pošljemo potrdilo o ogledu webinarja. Webinarje ponujamo s področij kakovosti in odličnosti, varovanja informacij ter kakovosti v vzgoji in izobraževanju. Oglejte si tudi ponudbo brezplačnih webinarjev.

webinar.siq.si

Mednarodno sodelovanje

Izberite naš tečaj. Poleg potrdila SIQ boste brezplačno prejeli tudi mednarodno potrdilo IQNet, ki omogoča vpis v ‘IQNet Academy Register of Officially Trained Professionals’.

 

Novice

Izobraževalni paketi SIQ za organizacije

13. september 2022 Izobraževanje, SIQ

Celovito planirajte izobraževanja v organizaciji in prihranite z akcijskimi paketi. Kaj boste z zakupom Izobraževalnega paketa pridobili? • Z enoletnim zakupom paketa zaposlene izobražujete ugodneje, ugodnosti so odvisne od vrste paketa...

Preberite več

SIQ je član skupnosti GRI

Organizacije po vsem svetu se skupaj s svojimi deležniki vedno bolj zavedajo potrebe po družbeno odgovornem ravnanju in trajnostnem poslovanju. Slednje bo z vidika razvoja evropskih gospodarskih politik v naslednjih letih obvezen vidik delovanja o...

Preberite več