Preskušanje in certificiranje proizvodov

Varnost in elektromagnetika

Preskušanje, ocenjevanje, certificiranje, kontrola

S celovitimi storitvami preskušanja, ocenjevanja, certificiranja in kontrole proizvodov in postopkov svojim partnerjem omogočamo zaupanje v lastne proizvode in lažji nastop na globalnem trgu.

Naše izkušeno osebje nudi preskuse na kateri koli stopnji nastajanja novega proizvoda, od zgodnjega razvoja do končne certifikacije.

S strankami tesno sodelujemo in tako vedno zagotovimo kakovostno izvedeno delo po kar najhitrejšem možnem časovnem razporedu, saj dobro razumemo potrebo naročnika po takojšnjem vstopu na trg.

Veselimo se srečanja na 8. mednarodnem izobraževalnem seminarju o varnosti in elektromagnetni združljivosti (EMC), kjer vas čakata dva dni intenzivnih predstavitev in družabni dogodek, ki ponuja priložnost za vzpostavitev stikov z drugimi strokovnjaki v vaši industriji.

Za zaupanje v proizvod

  • Preskušanje električne varnosti
  • Preskušanje mehanske varnosti
  • Preskušanje vplivov okolja
  • Ugotavljanje elektromagnetne združljivosti
  • Nabor kontrolnih storitev

Seznam testnih metod.

Prijavite se na SIQ glasilo

Naročite se na brezplačne novice “SIQ poročilo”.

Najdete nas tukaj

SIQ Ljubljana
Varnost in EMC

Mašera-Spasićeva ulica 10
SI-1000 Ljubljana

Novice

SIQ v svetovnem vrhu po številu izdanih certifikatov CB

V letu 2022 se je SIQ Ljubljana uvrstil med prvih dvajset certifikacijskih organov v okviru globalne sheme IECEE CB po letnem številu izdanih certifikatov. S tem je uvrščen v zgornjo četrtino med vsemi certifikacijskimi organi gle...

Preberite več

SIQ gostil zasedanje strokovnih skupin ETICS in IECEE za področje svetlobnih naprav

SIQ je letos gostil 18. zasedanje združene strokovne skupine OSM-LUM / CTL-ETF5, ki je potekalo v Ljubljani od 30. maja do 1. junija 2023. Gostili smo 25 udeležencev, večinoma predstavnikov certifikacijskih organov iz celotne Evro...

Preberite več