Preskušanje in certificiranje proizvodov

Varnost in elektromagnetika

Preskušanje, ocenjevanje, certificiranje, kontrola

S celovitimi storitvami preskušanja, ocenjevanja, certificiranja in kontrole proizvodov in postopkov svojim partnerjem omogočamo zaupanje v lastne proizvode in lažji nastop na globalnem trgu.

Naše izkušeno osebje nudi preskuse na kateri koli stopnji nastajanja novega proizvoda, od zgodnjega razvoja do končne certifikacije.

S strankami tesno sodelujemo in tako vedno zagotovimo kakovostno izvedeno delo po kar najhitrejšem možnem časovnem razporedu, saj dobro razumemo potrebo naročnika po takojšnjem vstopu na trg.

Naj bo SIQ vaš vodič na poti do varnih proizvodov. Več o vstopu na globalni trg.

Zakaj izbrati SIQ?

Celovitost storitev

Z zagotavljanjem celovitih storitev testiranja, ocenjevanja, certificiranja in inšpekcijskih pregledov, vam omogočimo pridobitev zaupanja in globalne tržne sprejemljivosti vaših izdelkov.

Usposobljenost

Naša ključna konkurenčna prednost so znanje in izkušnje naših strokovnjakov, mednarodno priznanje in verodostojnost, prilagodljivost, celovite rešitve, vedno nove storitve in sposobnost prilagajanja trgu.

Nepristranskost

SIQ zagotavlja svojo nepristranskost s tem, da ne nudi svetovalnih storitev glede vzpostavitve in/ali vzdrževanja skladnosti s standardi. Integriteta, neodvisnost in nepristranskost so naše vrednote.

 

 

Stopite v stik z nami